Saramura De Pui
Sursa Saramura de pui
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
3 pulpe
2 ardei rosii copti
3 rosii
1 ceapa
1 capatana usturoi
2 ardei rosii copti
3 rosii
1 ceapa
1 capatana usturoi
patrunjel
sare,piper,chili iute
sare,piper,chili iute
Mod de preparare
Pulpele se taie,se condimenteaza si se frig fff bine pe gratar.Ardeii se coc si ei,se pun in apa rece,se curata si se taie cubulete.Rosiile se scufunda intr-o oala cu apa clocotita si se mai lasa pe foc aprox 2 min,apoi se curata de pielita si se taie cubulete.Ceapa se toaca marunt.Legumele se pun intr-un ceaun cu 3 lg de ulei si se inabuse putin,apoi se adauga 3-4 cani de apa si se fierbe 20 min,se adauga delikat,usturoi pisat si o lg de otet de vin.Pulpele rumenite se pun intr-un vas si se toarna saramura peste ele si se lasa 1-2 h pentru a se amesteca aromele.Se serveste cu mamaliguta si patrunjel tocat.