contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saramura De Peste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 


Ingrediente:
3 pesti(macrou)
3 rosii(eu am avut in bulion)
1 capatana de usturoi
2 ardei iuti
sare,piper,verdeturi italienesti
patrunjel


Mod de preparare:
Pestele se curata,se spala si se "cresteaza".Se condimenteaza si se pune pe gratar,pana se rumeneste pe ambele parti foarte bine.Se aseaza intr-o tava pana se pregateste saramura.
Intr-o oala se pune apa,sare,piper si rosiile taiate si se da in cateva clocote;la final se adauga usturoiul pisat,ardeii tocati si patrunjelul verde.Saramura se toarna peste pesti si se lasa macar 30 de min sa se intrepatrunda aromele.Se serveste cu mamaliguta!

 



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com