Saramura De Peste
Sursa Saramura de Peste
articol scris de cristinafaust blog cristinablog.aioclub.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
Peste (caras, rosioara,biban,dorade,etc)
3-4 Ardei Iuti
Sare gronjoasa, vegeta, patunjel
Pestele se curata de bronhii, solzi si tot ce are in interior, se spala si se usuca.
Pe o plita incinsa se pune sare gronjoasa si se lasa la incins .Cand sarea e incinsa se pun pestii intregi la fript. Eu nu am avut plita si am pus pe gratarul din cuptor, incins bine si programat pe grill la 230 grade.
Intre timp punem 1 cana de apa la fiert cu o lingurita de vegeta si ardeii taiati marunt.
Cand pestele e fript se aseaza pe un platou, se stropeste cu sarmura fierbinte si se presara patrunjel verde. Se serveste cu mamaliguta.
Pofta Buna!