contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saramura De Peste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Picture 005
Ingrediente:
Peste (caras, rosioara,biban,dorade,etc)
3-4 Ardei Iuti
Sare gronjoasa, vegeta, patunjel
Pestele se curata de bronhii, solzi si tot ce are in interior, se spala si se usuca.
Pe o plita incinsa se pune sare gronjoasa si se lasa la incins .Cand sarea e incinsa se pun pestii intregi la fript. Eu nu am avut plita si am pus pe gratarul din cuptor, incins bine si programat pe grill la 230 grade.
Intre timp punem 1 cana de apa la fiert cu o lingurita de vegeta si ardeii taiati marunt.
Cand pestele e fript se aseaza pe un platou, se stropeste cu sarmura fierbinte si se presara patrunjel verde. Se serveste cu mamaliguta.
Pofta Buna!
Picture 004


Articol recomandat de cristinablog.aioclub.com