contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saramura De Macrou

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Igrediente:- 2 Kg macrou - 1 kg rosii, bine coapte - 1 kg ardei capia - 1 cutie rosii in bulion - 1 ceapa mare - 1 ardei iute - usturoi, dupa gust, cam o capatana - 1 legatura de patrunjel - sare grunjoasa, pentru copt - piper - 3 linguri ulei Cardinal, presat la rece, 100% natural ( O bunatate! INCERCATI-L!)
Preparare:Curatam, spalam si portionam pestele. Il lasam sa astepte pana ce punem sosul la foc. Pe o tabla de copt presaram sare grunjoasa si coacem rosiile si ardeii capia. Dupa ce s-au copt, ii curatam si ii taiem in bucatele maricele. Curatam ceapa si o taiem. Intr-o cratita, de tuci, punem uleiul la incins si calim ceapa. Cand ceapa s-a colorat putin, adaugam rosiile in bulion si le strivim cu o furculita. adaugam rosiile si ardeii copti si taiati. Taiem marunt ardeiul iute si il adaugam si pe el. Punem 2-3 cani de apa si lasam sa fiarba la foc mic circa 45 de minute, In acest timp, pe tabla presarata cu sare, frigem pestele. Cand este gata il curatam de sare. Cand sosul este aproape gata adugam piper dupa gust, usturoiul curatat si strivit si bucatile de peste. Lasam sa mai fiarba, la foc mic, inca un sfert de ora si luam de pe foc. Adaugam patrunjelul spalat si taiat grosier. Punem un capac si lasam 10 minute, dupa care servim. Pofta buna!