contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Saptamana Restaurantelor, Pizza Si Cateva Giumbuslucuri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

M-am invrednicit si eu sa culeg cateva poze de la iesirea cu fetele in oras, fireste ca la Brothers, un loc in care e musai sa ajungeti sau macar sa treceti sa comandati o piza, pentru ca, stiti ca nu va mint cand e vorba de localuri, dar face.

Gazdele, ca de obicei, dragute si primitoare, fireste ca ne-au pregatit numai bunatati.

Slide1

Oricum un zambet larg langa o pizza buna sunt tot ce poate fi mai minunat pentru o seara reusita.

Si, fireste, giumbuslucurile fratilor, cum v-am mai spus, campioni la pizza acrobatica (daca asa s-o numi).

Slide3

Am dus cu mine si din ciupercile uriase, asa ca primele pizza (e prima oara cand incercam cu aluat integral) su fost insotite si de o salatica din ciupercute de pe camp, foarte buna. Mai sa o dam in raw vegan daca mai culegem (desi am inteles ca a fost devastat azi noapte campul cu minuni).

Slide2

Apropos, nu stiu exact daca sunt sau nu angajati in proiectul cu Saptamana Restaurantelor, dar puteti verifica si singuri lista de localuri participante la aplicatia unde se pot face rezervari. Oricum orice local din lista merita vizitat, au oferte traznet.

Slide4

Ca sa ne intoarcem la pizza noastra, cum spuneau, ne-am indopat, foarte foarte buna este pizza Claudinho.

Slide6

Slide5

Am luat si sushi pizza, nici aia nu trebuie ratata, dar nu a iesit poza ca lumea.

Eu, mai cu mot, am primit in dar si o paine integrala (ma rog, am cersit-o frumos) si niste tiramisu, pentru al batrn, ca i-a soptit cineva lui Claudiu ca implineste un domn 81 de ani, deci cadou.

Bai pita, de luni numai pita cu unt mananc, pe cuvant.

Slide7

Am italienizat pana si potaia, i-am facut paste (din alea ieftinache de un leu punga, dar fierte in supa de curcan, ce coada ei). Pentru caine nu am facut plating, da?

Slide8

Si de final, am reusit sa mai salvez trei surori mai amarate ale ciupercilor gigantice luate la pizza, am jumulit si busuiocul si am facut ulei de busuioc cu usturoi si asta a fost singura variatie la saptamana painii si pizzei.

Slide9

Busuiocul o duce de minune, e la al doilea tuns, pe pervaz vad ca au crescut si lasatarii aia de rucola pusi in pamant si cred ca marar si patrunjel, la mine e soare toata ziua si le merge bine.

Slide10

Cam astea sunt ultimele noutati, nu ratati saptamana restaurantelor daca iesiti in oras intre 16 si 23 mai si mai ales, vedeti ca fratii au si happy hour cu pizza belea. La cat mai multe locatii le doresc.

Nu am scris toate basmele de la masa, ca stiti cum e, cand se vad 8 fete si un domn, e ciripeala mare.

rororo