Sangria
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Sangria este un delicios “punch” de vin cu fructe. De obicei, Sangria se face cu vin rosu, fructe proaspete, de sezon şi un pic de apă sau suc de portocale. Este usor de facut, usor de baut si o bautura perfecta pentru petreceri, sau pentru o seara de vara.
INGREDIENTE:
1 l vin rosu sec
1 lingură de zahăr
sucul de la o portocala mare
1 portocala mare, taiata felii
2 mere curatate si taiate cuburi sau 2 piersici medii, decojite, fără sâmburi şi tăiate în bucăţi
1 ceasca apa minerala sau sifon
PREPARARE:
Combinam toate ingredientele, cu excepţia apei minerale, intr-un bol mare sau in vasul in care vom servi, amestecand bine. Bagam la frigider peste noapte.
Imediat inainte de servire, amestecam in bol apa minerala. Servim cu un polonic in pahare.
Noroc!