contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sandwich Oita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Made by Liana and Tudor


Continuam seria sandwichiurilor cu unul pentru copii, pentru soarele meu, Tudor: o oita alba ca neaua proaspat depusa in Brasov ieri dupa-masa, de-au crezut prietenele mele,Janet si Arcadia, ca a venit Craciunul...nope, doar asa, o simpla lepadadura de unul din cele 99 de cojoace ale Babei Ierni :P
Mai multe imagini cu Tudor pe blogul Micii Bucatari.
Ingrediente:
4 felii de paine,
sunca de Praga,
crema de branza cu smantana Almette,
un triunghi de branza topita Hochand,
ceapa verde.
Se ung doua felii de paine cu branza topita si se adauga felii de sunca de Praga.
Din capetele maronii ale painii, se face parul oitei. Adica se taie cu un cutit ascutit marginile, rotunjindu-le, dand astfel forma parului cret.
Se unge cu crema de branza Almette.
Ceapa verde -tulpina-se taie rotocoale fine-obtinundu-se astfel ochii si narile-pe care le impingem putin in paine si indepartam invelisul alb.
Din resturile de la "par", facem doua urechiuse pe care le lipim cu branza topita de capul oitei.

Asta-i tot!

Ce s-a mai amuzat soarele meu, Tudor, de oita...beeeee :P

Asta mi-a amintit de bancul ala cu oile, una italina si una romana, cica se intalnesc la Bruxelles:
-Beeeeeeerluscoooniii!
-Beeeeeeecaliiiiiii!
:D


Articol recomandat de pemasadinbucatarie.blogspot.com

Author:Liana10