contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sandwich Cu Piept De Pui Si Telemea De Capra

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O reteta din Tara Bucatelor
By Alice Ciobanu

Oricind e binevenit un mic sandwich, asa-i? Fie ca e dimineata la mic dejun, fie ca e o gustare rapida la birou sau in drum spre birou sau spre multele intalniri pe care le ai programate, oricand… Chiar si atunci cind nu apuci sa iti tragi sufletul intre doua telefoane pe care nu aveai cum sa le amini. Iar seara cand abia te zaresti de dupa maldarul de hartii si vreo 2 cani de cafea cu zatul uscat deja, cat de bun ti se pare un sandwich. Si cand mai e si un mega sandwich pe bune adica, nu ca ala de la macd de e numai reclama de el :P  si mai are si de toate (fara sosuri, insa) olala! si ti-l mai si aduce cineva gata facut…heaven baby! Deci pentru azi, sau pentru maine dimineata sau pentru cand vreti voi, eu va aduc un mega Sandwich cu piept de pui si telemea de capra. Simplu si usor de facut. Unii zic ca nu conteaza ce si cum arunci intre doua felii de paine. Eu zic ca e important ce arunsi si cum le arunci. Si chiar de sandwich-ul ista a fost gandit si preparat pentru un mic concurs local, (btw dadeau o mega bicileta, dar era cu like-uri muica! ) si chiar de nu am castigat nik, zero barat, nada, mie nici ca-mi pasa… tot sandwich-ul meu e mai bun. Sac!

Sandwich cu piept de pui si telemea de capra

Ingrediente pentru reteta de Sandwich cu piept de pui si telemea de capra

din ingredientele de mai jos ca ies musai vreo 4 buc

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ou
  • o mana de pesmet
  • 2 rosii
  • 1 morcov mare
  • 2 castraveti
  • cateva frunze salata
  • 8 felii de paine de secara
  • 100 gr telemea de capra

Sandwich cu piept de pui si telemea de capra

Mod de preparare pentru reteta de andwich cu piept de pui si telemea de capra.

Practic nici nu stiu daca e un mod de preparare, dar bagati:…  spalati si uscati legumele si salata. Curatati morcovul. Taiati rondele rosiile, morcovul si castravetii.

Pieptul de pui taiati-l fasii subtiri. Folositi un cutit bun, special pentru feliat. Apoi intr-un bol bateti oul cu un strop de sare. Treceti fiecare felii de piept de pui prin pesmet, ou si iar pesmet. Prajiti pe ambele parti. Lasati-le la racit pe hartie absorbanta. Procedeu clar si pe larg explicat cam pe aici

Luati o felii de paine si asezati peset o frunza de salata verde orbitor, rodele de rosii, o bucata de piept de pui in pesmet, farame de branza telema de capra, rondele de castravete, rondele de morcovi, o frunza de salata si inchideti totul cu o alta felie de paine.

Priceput, sper? hai ca nu e vreo filozofeala. Si Miruna le face. Deci, sa nu aud vreun plinset, ok? Acum cu el in rucsac si hai… la job! Ne auzim curind. V-am pupat, ca tare dragi imi sunteti!

Asa-i ca arata fain micul meu mega Sandwich cu piept de pui si telemea de capra? Asa-i! :P

Sandwich cu piept de pui si telemea de capra

Acest articol Sandwich cu piept de pui si telemea de capra apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.