Sandwich Cald De Toamna
Sursa Sandwich cald de toamna
articol scris de casutalaurei blog casutalaurei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De cum a dat frigul, in familia noastra a inceput moda sandwich-urilor calde. Sunt perfecte pentru micul dejun pentru ca se prepara repede, sunt foarte gustoase si satioase. Acesta este cel mai simplu si banal dar e preferatul lui Andreiutu. Profitam de faptul ca mai avem inca legume proaspete precum rosiile si ardeii dar ele pot fi inlocuite foarte bine cu muraturi feliate sau alte legume de sezon.
Ingrediente:
- felii de paine alba (o felie per portie)
- felii sunca (o felie per portie)
- cascaval sau mozzarella (circa 30 – 40 grame per portie)
- rosii, ardei gras, ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
- sare, piper
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Spala si curatam legumele , le feliem. Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.
Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute. Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim. Miam, miam, pofta buna!