Sandwich Cake (smörgåstårta)
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
5 felii Tramezzini________________5 Tramezzini-Scheiben
(30x15 cm aprox.) (30x15 cm approx.)
Crema de somon afumat
- 300 somon afumat________________________300 g Räucherlachs
- 200 g brînza cremoasa-Philadelphia__________200 g Philadelphia
- 100 g creme fraîche_______________________100 g Creme Fraîche
- piper roz________________________________rosa Pfeffer
Se amesteca ingredientele pentru crema de somon,si se face o pasta cu mixerul verticalNu se adauga sare!
Crema de spanac
- 400 g spanac ____________________________400 g Spinat
- 200 g brînza cremoasa-Philadelphia__________200 g Philadelphia
- sare,piper_______________________________Salz,Pfeffer
Se spala foarte bine spanacul si pune în ceva apa sa fiarba scurt ,atît cît sa se înmoaie frunzele.Se scoate spanacul din apa si se lasa la scurs(se apasa/preseaza spanacul pîna nu mai lasa lichid).Se lasa la racit.Se amesteca toate ingredientele pentru crema de spanac si se face o pasta cu mixerul vertical.Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Crema de brînza
- 300 g Philadelphia_________________________300 g Philadelphia
- 100 g iaurt_______________________________100 g Joghurt
Se mixeaza Philadelphia cu iaurtul.
Pentru decorat
- 1/2 castravete________________________1/2 Schlangengurke
- 250 g rosioare________________________250 g Datteltomaten
- 2-3 oua______________________________2-3 Eier
- 1-2 kiwi______________________________1-2 Kiwi
- 1 legatura mica iarba ciorii______________1 kl. Bund Schnittlauch
- 1 borcanas de caviar___________________1 Gläschen Kaviar
- cîteva frunze de salata creata____________ein paar Salatblätter
- 150 g somon afumat___________________150 g geräucherter Lachs
Prima felie de tramezzini se unge cu crema se somon afumat,si se acopera cu o alta felie.Pe aceasta felie se întinde crema de spanac,se acopera din nou cu o alta felie de tramezzini.Se repeta pasii înca odata.
În final se unge pe toate partile cu crema de brînza si se decoreaza în functie chef si dispozitie .
Ouale se fierb tari si se lasa la racit.
Se spala castravetele si se feliaza.
Rosiile se spala si sterg de apa.
Kiwi se curata de coajasi se feliaza.
Se spala si scutura frunzele de salata.
Iarba ciorii se clateste sub apa rece,se scutura si se toaca fin
Cu somonul afumat se decoreaza.
Die Eier hart kochen und abschrecken.
Gurke waschen,in Scheiben schneiden.
Tomaten waschen und abtrocknen.
Kiwi schälen,in Scheiben schneiden.
Salatblätter gründlich waschen und trockenschleudern.
Schnittlauch unter fließend Wasser abspülen, trocknen,abtrocknen und fein schneiden.
Mit dem Räucherlachs dekorieren.