contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Sandvis De Sesiune

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Credeam ca la batranete sesiunea o sa fie altfel. As, da’ de unde?! Vad, la fel ca acum multi ani, o foame de nestavilit pe la mijlocul zilei. Asa a fost si azi. Cum nu vroiam sa ma imbuib, pentru ca daca mananc prea mult nu mai pot gandi asa bine, m-am decis pentru un sandvis. Rapid, usor si de preparat si de digerat.

Am inceput cu doua felii de paine neagra, cu niste felii de carnacior si niste felii de emmentaler. Am continuat prin a le pazi de pericolele iminente ce pot aparea in viata unui sandvis: pisicile!

Dupa ce am asezat totul frumos, am presarat niste piper, niste chimen (pentru mine, chimen + branza = luv) si niste oregano, mai mult de fandoseala si imagine.

Apoi am varat un pic la cuptor, cat sa se topeasca branza. Pentru decorul final – caci, nu-i asa, unde se bucura stomacul, trebuie sa se bucure si ochiul – am venit cu niste boia dulce. Am rasucit si un ardei usor picant langa sandvisuri, mi-am luat cana de ceai negru si cald, imbatat cu un pic de lapte, si am purces spre a potoli foamea.Mmmmm, delicios!



Articol recomandat de gulaschsuppe.wordpress.com