contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salvarea Printesei Lissi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Adica Lissi und der wilde Kaiser )greu l-am gasit, mama ei de germana).

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUxMjc5NzQ2M15BMl5BanBnXkFtZTcwODQ3NzU4MQ@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

E un film de animatie in genul celor de la Pixar dar, ca in cazul Pisicilor Aristocrate versus Parisul vesel, mie mi se pare ca dau clasa nemtii. Nu ma asteptam, sonorul era incet, tarziu m-am prins ca vorbesc in germana.

Animatia e de exceptie si poantele (amu nu am de unde sa stiu cat de bine au fost traduse expresiile, dar fac misto de economie, politica, anumite chestii trendy) sunt mai delicioase decat toate ciocolatoasele.

Nu sunt foarte convinsa cat poate fi inteles de copii la capitolul glume, dar e plin de miscare si aventura, am tendinta sa spun ca poate fi savurat in aceeasi masura si de adulti si de cei mici.

Dupa cum vedeti la link actorii sunt cam necunoscuti de IMDB, nu are nici macar o descriere filmul si nici eu nu l-am prins de la inceput, dar e extraordinar de bine facut si relaxant.

Acum daca va imaginati ca o sa va recomand eu vreodata vreun Tarkovsky sau Woody Alen, sa nu asteptati, mie imi plac comediile si imi place sa rad, ia ca mi-am amintit de o melodie, am pus-o pe blog de cateva ori, dar nu strica in situatia data, dedicata Monicii.

rororo