Salsa - Sos De Rosii
Sursa Salsa - sos de rosii
articol scris de bunica blog raftulbunicii.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acest sos usor iute este excelent daca il folositi alaturi de legume, carne fripta sau chipsuri de cartofi.
Ingrediente:
o cutie de rosii in conserva (inca nu au aparut rosiile proaspete si bune)
2 ardei grasi rosii
jumatate de ceapa
cativa catei de usturoi
sucul de la jumatate de lamaie
2 lg ulei de masline
coriandru sau oregano
sare, piper
sos chilli dupa gust (eu nu suport foarte iute si de aceea i-am spus "sos usor iute" - de fapt originalul este foarte iute)
Preparare:
Toate ingredientele se pun in mixer si se transforma in pasta. Atat :)
Se consuma pe loc sau se tine maxim 2 zile in frigider. Fiind proaspat, cu cat este tinut mai mult cu atat isi pierde din savoare.