Saleuri
Sursa SALEURI
articol scris de nelusuru blog cumimiinbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Eu le consider cele mai bune saleuri!Reteta este foarte usor de retinut,deoarece contine cantitati egale de trei ingrediente:unt(margarina cub),branza si faina.
Eu am facut din:
-500 g faina
-500 g branza(eu am folosit telemea)
-500 g unt
-un varf cutit praf de copt(nu-i obligatoriu)
Se pune faina si praful de copt in vas,untul moale taiat bucati se pune deasupra si se amesteca
Se adauga branza rasa si se framanta pana are consistenta unui aluat,se acopera cu folie si se da la rece cateva ore
Se intinde foaie pe masa putin infainata,se taie,se pun in tava pe hartie de copt,se ung cu galbenus si se pun seminte de chimen sau susan dupa preferinta.Se coc la foc mediu.