contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salau Cu Tarhon, Vin Si Portocale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Cand vine vorba de peste, imi place sa incerc lucruri noi de fiecare data. Si daca pot sa-mi impletesc pasiunea pentru peste, cultivata cu multa grija (ca doar  nu degeaba e pestele unul din cele mai sanatoase si good-for-you lucruri pe care poti sa le pui in farfurie) cu pasiunea si mai mare pentru tarhon, atunci zic eu ca sunt pe drumul cel bun - stiti drumul care duce la starea aia de euforie cand ai terminat de mancat si you can't stop smilling - food bliss :D


Deci cum spuneam
- salau (in numar de 2, pentru doi indivizi flamanzi - adaptati in functie de numarul de flamanzi de la masa voastra), curatat bine, spalat si uscat
-> cu pielea usor crestata de 3-4 ori pe fiecare parte, sarat si piperat dupa pofta inimii
-> cu burta umpluta cu 2-3 felii de portocale
-> imbaiat din plin cu un amestec format din 1 legatura de tarhon maruntita + 3 catei de usturoi zdrobiti + sucul de la 1/2 portocala + 2 linguri ulei de masline
-> inecat intr-un pahar de vin alb sec
-> rumenit in cuptorul incins, la 190 grade, timp de 15-20 minute.


Asta-i tot!
Enjoy!


Articol recomandat de leblogpiquant.blogspot.com