Salata Verde Cu Ton
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
2 salate verzi
2 legaturi ceapa verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
2 ardei capia
1 ceapa rosie
1 castravete
2 conserve de ton
1 lamaie
ulei de masline
4 rosii
Se spala salata si se taie fasiute. Ceapa verde se curata si se taie peste salata. Mararul si patrunjelul se curata si se toaca marunt.
Ardeii capia se curata de seminte si se taie fideluta. Ceapa rosie se taie rondele, iar castravetii deasemenea rondele.
Cantitatea de salata fiind prea mare si vasul neincapator stoarcem lamaia, punem sarea si uleiul si amestecam ca sa se mai lase.O lasam putin apoi punem conservele de ton.
Adaugam rosiile.
Amestecam si rosiile si gata salata verde cu ton. Am fost nevoita sa procedez asa pentru ca nu aveam un vas mai mare, iar neamul era cam numeros.