contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata Toscana De Ton Si Boabe De Fasole Rosie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


 Mod preparare:

Amestecati energic uleiul, otetul, patrunjelul si ceapa. Eu folosesc un mic robot de bucatarie pentru ca nu se compara viteza paletelor cu viteza mainii mele. In plus eu sunt ceva mai lenesa si asa este mult mai comod! ;)

Va recomand foarte mare atentie la conserva de fasole boabe (si nu numai). In primul rand, inainte de a desface conserva, spalati bine capacul cu un pic de detergent si clatiti bine cu apa.

Abia apoi desfaceti conserva. Goliti continutul intr-o sita si clatiti din abundenta. Vesti observa cu siguranta depunerile din conserva si veti dori sa le indepartati din salata voastra!


Dupa ce ati amestecat bine fasolea cu conserva de ton (scursa si ea de ulei), turnati peste compozitie sosul facut din patrunjel si ceapa - cantitatea de sos poate oscila in functie de preferinte. Aceasta salata are avantajul de putea fi servita singura, fiind si racoritoare si foarte satioasa. Va recomand sa o asortati cu paine proaspata crocanta sau prajita.



Reteta recomandata de amainbucatarie.blogspot.com