Salata Quattro Stagioni
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O salata absolut delicioasa foarte usor de preparat.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 400 gr fusilli (am folosit Panzani 5 legume)
- 300 gr mini mozzarella
- mirodenii italienesti (sare de mare, rozmarin, cimbru, boia dulce, piper rosu, busuioc, tarhon)
- 100 gr prosciutto
- 10 oua de prepelita
- 50 gr parmezan (poza 2)
Plan de lucru:
- punem ouale de prepelita la fiert, lasam sa fiarba 7 minute (poza 3)
- aruncam pastele in apa cand aceasta incepe sa fiarba si lasam 3-4 minute la fiert (poza 4). Apoi le scurgem bine de apa si le plasam intr-un bol.
- taiem parmezanul in felii subtiri (poza 5)
- condimentam pastele (poza 6), asezam parmezanul, ouale de prepelita, mini mozzarela si feliile subtiri de prosciutto (poza 7)
- pofta buna!
Timp de preparare: 20 de minute
Preţ: 7 lei/portie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A2. Salate