Salata Iceberg Cu Rosii Si Branza
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Vremea este minunata,natura renaste si ma simt plina de viata.
Este aprilie,momentul adevarului,caci incepem sa scoatem siluetele in lume si totul este la vedere!:)Ce pana mai ieri ascundeam usurati sub pardesie,astazi scoatem la iveala cu dezinvoltura.
Pofta de viata vine si din hrana sanatoasa care ne asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale, iar asta ne mentine atitudinea pozitiva.:)
Ingrediente:
1 salata iceberg
1 castravete lung
250 g rosii cherry
telemea de vaca,scursa
o mana de masline fara samburi
1 ardei rosu gras
Dressing:
Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin.
Mod de preparare:
Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete.
Turnam dressingul si servim minunata salata!:)
Pofta buna!