Salata Din Piept De Pui Cu Grapefruit
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
- 1 piept de pui
- 1 telina mica
- 1 sfecla rosie, mica
- o jumatate grapefruit roz
- maioneza din 2 galbenusuri
- 2 linguri smantana
- sare,piper
PREPARARE:
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare,
apoi se taie fasii.
Telina si sfecla ,curatate si spalate,
se taie in betisoare foarte subtiri.
Grapefruit-ul se curata de coaja si de
pielita alba. Vom folosi doar pulpa
taiata in bucati mici.
Preparam maioneza din: 2 galbenusuri
200 ml ulei, o lingurita mustar,sare, piper si zeama de lamaie – dupa gust.
La sfarsit o amestecam cu smantana.
Punem totul intr-un bol ,adaugam maioneza ,saram,piperam si amestecam.
Servim salata rece.