Salata De Tofu Cu Susan, Spanac Si Sos De Soia
articol scris de Delicioasa blog delicioasa.com
1 pachet tofu in saramura
150-200 g seminte de susan
1-2 oua, batute usor
6-7 linguri faina
spanac (baby)
sos soia
ulei de arahide sau de floarea soarelui
Scurgem tofu, il taiem cubulete, apoi le asezam pe hartie absorbanta pentru a “scapa” de excesul de lichid. Spalam spanacul si-l scurgem bine. Incingem foarte bine uleiul intr-un wok. Lucram in transe mici. Trecem cubuletele de tofu prin faina, apoi indepartam excesul de faina si le trecem prin ou. Imediat ce “imbracam” tofu in ou, il transferam in farfuria cu susan, apoi in uleiul incins. (ca la snitel )
Prajim tofu pana devine auriu. Scoatem cubuletele de tofu cu o sita si le transferam pe hartie absorbanta pentru a “scapa” de excesul de ulei. Repetam cu transa urmatoare.
Amestecam sosul de soia cu frunzele de spanac (baby), punem deasupra cubuletele de tofu.
Delicios ♥Related posts:
- Salata de spanac cu nuci & pere
- Salata de sfecla & spanac
- “Fries” de cartofi dulci – in ulei de susan
- Muffins cu spanac si cascaval afumat