Salata De Spanac Cu Ridichi Si Ceapa Verde
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru ca in sera am belsug de spanac, am decis sa trec la salate asa ca, am facut o salata exceptionala de spanac proaspat cules!
Spanacul frunze ( si ceva codite ca nu m-am obosit sa le tai , erau prea fragede ) l-am spalat bine, bine.
Ceapa verde am curatat-o si am spalat-o spalata bine.
Ridichile le-am taiat rondele subtiri , le-am presarat cu sare si le-am lasat asa pret de 15 minute, ca sa se inmoaie si sa lase apa.
Am amestecat spanacul taiat cu ceapa verde si cu ridichile, mai putin apa lasata de ridichi.
In acea apa, am pus putin otet si am amestecat apoi cu toata salata, fara nici un pic de ulei.
A iesit o salata delicioasa, cu mult gust de verde si extrem de gustoasa!