Salata De Sfecla Rosie Si Patrunjel (beetroot And Parsley Salad)
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
asadar incepem saptamina cu o salata,poate va pare monoton,dar am mai schimbat culorile...e o reteta lecturata intr-un vechi pdf,descarcat de pe internet de hus si pe care mi-am promis de multe ori sa o fac.dar cum universul salatelor este atit de vast,iar eu ma pierd in viltoarea lui pur si simplu,e mare lucru ca nu am uitat-o si m-am reintors la ea.insoteste atit de bine o bucatica de carne de miel,incit a trebuit sa vin repede sa v-o "relatez",bineinteles,dupa o perioada de "testare"!
ingrediente pentru 3 persoane:
3 sfecle mici coapte,taiate cuburi,
1 buchet generos de patrunjel,tocat grosier,
zeama unei lamii mari,
1 lingurita de tahini,
1 lingurita rasa de ardei iute pisat,
sare,piper proaspat risnit, dupa gust.
amestecam componentele sau le dispunem asa cum am facut-o eu,sa "ne intrige" putin retina,iar pe deasupra dispunem uniform dressing-ul,obtinut prin adaugarea de lamiie,putin cite putin si sub amestecare continua in lingurita de tahini ,precum si asezonare cu sare,piper,ardei iute pisat.tinem la rece minimum 20 minute si servim.
enjoy!