contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

SalatĂ De Rucola Cu Prosciutto Di Parma

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu suntem fițoși. Aceasta este excepția care confirmă regula.

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii (poza 1)
- 200 gr prosciutto crudo di Parma
- 100 gr brânză cu mucegai Formage Bleu
- 200 gr roșii cherry
- 200 gr rucola
- ulei de măsline, oțet balsamic, sare

Plan de lucru:
- pregătim ingredientele (poza 2)
- așezăm patul de rucola (poza 3), pe care împrăștiem roșiile tăiate în jumătate (poza 4)
- asezonăm cu oțet balsamic (poza 5), ulei de măsline (poza 6) și sare (poza 7), iar apoi amestecăm.
- adăugăm prosciutto (poza 8 ) și brânză cu mucegai (poza 9)
- poftă bună! (pozele 9 și 10)

Timp de preparare: 15 de minute
Preţ: 20 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

rucola cu prosciutto 1 rucola cu prosciutto 2 rucola cu prosciutto 3 rucola cu prosciutto 4 rucola cu prosciutto 5 rucola cu prosciutto 6 rucola cu prosciutto 7 rucola cu prosciutto 8 rucola cu prosciutto 9 rucola cu prosciutto 10
Filed under: A2. Salate


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com