Salata De Pui Cu Sos De Iaurt
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Va propun o salata ce contine diferite substante minerale,proteine si vitamine care nu incarca excesiv stomacul .
Ingrediente:
250 g piept de pui dezosat
1 salata iceberg taiata fasii
4 rosii taiate felii
1 castravete taiat cuburi
1 ardei rosu taiat fasii
1 ceapa rosie taiata rondele
crutoane de paine
masline verzi (optional)
Pentru dressing:
300 g iaurt grecesc
3 catei de usturoi
2 lingurite de marar (uscat sau verde)
2 linguri patrunjel
2 linguri ulei de masline
zeama de lamaie
Mod de preparare:
1.Pieptul de pui asezonat cu sare si piper se frige in tigaia incinsa stropita cu putin ulei de masline.
Se taie cubulete.
2.Ceapa rosie taiata se amesteca cu putina zeama de lamaie si patrunjel,pentru a scapa de mirosul puternic.
3.Intr-un bol mare se adauga toate ingredientele si le asezonam(daca mai este nevoie).
4.Iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat,verdeturile,uleiul de masline,piperul si zeama de lamaie, dupa gust.
Se obtine un dressing aromat si delicios care se toarna peste salata.
Servim cu crutoane.
Salata este spectaculoasa!:)
Pofta buna!