Salata De Pui Cu Migdale Si Macese Uscate
articol scris de sweetgirlsrecipes.bl blog sweetgirlsrecipes.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Asocierea de migdale si macese cu carnea de pui suna ciudat la inceput, dar in momentul in care ai gustat-o nu te mai saturi. Asa am patit si eu cand, la prietena mea Anda fiind, am gustat-o pentru prima data. Insa surpriza si mai mare a fost cand am aflat ca printre ingredientele principale este si tarhonul, care mie nu imi place, (imi mentin parerea pentru restul intrebuintarilor acestui condiment).
Mod preparare:
Pieptul de pui intreg l-am marinat in vin alb cu sare, piper, boia si tarhon (foarte mult) si l-am lasat peste noapte. L-am gatit in wok cu capac, dupa care l-am lasat sa se raceasca si l-am taiat cubulete.
Migdalele le-am prajit eu. Le-am udat pe cele crude, le-am tavalit in sare si le-am pus in cuptor la 150 grade cu optiunea de uscare.
Se amesteca toate ingredientele si ar fi bine sa aveti rabdare sa stea cateva ore in frigider (ca sa simti cu adevarat aromele)- lucru care la noi nu e cu putinta (jumatate din salata e mancata).
P.S.: Merci A. pt reteta.
Reteta recomandata de www.sweetgirlsrecipes.blogspot.com