contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Pui Cu Caise Si Pastai Verzi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 30 minute

Cantitate : 2 portii

Ingrediente

  • 200 gr piept de pui, fara piele si os
  • 200 gr pastai verzi
  • 300 gr caise din compot, scurse
  • 4 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 linguri coriandru proaspat tocat
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri ulei de masline piperat
  • sare de mare, dupa gust
  • branza Grana Padano rasa, pentru servire

 

Preparare

  1. Pieptul de pui se taie in fasii apoi se fierbe in apa cu sare pana cand s-a facut, apoi se scurge. Intre timp pastaile verzi se fierb separat in apa cu sare timp de 10-12 minute apoi se scurg.
  2. Intr-un bol, se pun fasiile de piept de pui, pastaile verzi fierte, caisele si ceapa verde.Se amesteca si se pune deoparte.
  3. Intr-un vas, se amesteca coriandrul cu coaja rasa si zeama de lamaie, mierea, ghimbirul ras, sosul de soia, 2 linguri ulei de masline piperat si sare de mare.Se toarna acest amestec peste restul ingredientelor din bol si se amesteca usor.Se presara deasupra branza Grana Padano rasa si se serveste.






Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com