Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru ca este primavara si gradinile sunt pline de legume proaspete, m-am gandit la o salata in care sa folosesc cat mai multe din noutatile abia rasarite. Ingrediente: cartofi noi( 500 g), ceapa verde, usturoi verde, patrunjel, ridichi, 2 oua, 2 fileuri de peste.Pentru sos: o lingurita mustar, o lingurita miere, zeama de lamaie, ulei de masline, iaurt, sare si piper.
Am rumenit fileurile de peste intr-o tigaie bine incinsa si apoi le-am rupt bucatele mici.Am fiert ouale si cartofii si le-am taiat sferturi.Am taiat ridichile, ceapa verde, usturoiul.Am pus totul intr-un bol.
Am trecut la prepararea sosului:
Mustarul l-am amestecat cu mierea, apoi am adaugat cate putin ulei de masline,zeama de lamaie, frecand ca la maioneza.Am pus sare, piper si apoi iaurtul Am amestecat bine si am asezonat salata.