Salata De Primavara Cu Surimi
articol scris de Ani blog anamariatrimbitas.ro
Ai nevoie de:
- un dovlecel;
- 3 fire de ceapa verde;
- un ardei rosu;
- 250 gr. de surimi;
- 100 gr. de masline verzi;
- 4 linguri cu iaurt;
- o lingurita de ghimbir ras;
- o legatura de marar;
- zeama de la o lamaie;
- o lingura cu sos de soia;
- ulei de masline, sare, piper.
Lasi surimi sa se dezghete la temperatura camerei. Intre timp cureti si speli legumele. Tai ceapa verde si ardeiul, dai pe razatoarea mare dovlecelul si pregatesti un dressing din iaurt, ghimbir, mararul tocat marunt, zeama de lamaie, ulei de masline, sos de soia, sare si piper. Tai batoanele de surimi in bucati potrivite ca marime (in 3 sau 4) si le amesteci cu restul ingredientelor.
Este o salata aromata, satioasa si plina de vitamine. Este ideala pentru un pranz in familie.
Pofta buna!