Salata De Paste Cu Ton
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
INGREDIENTE:
200 g paste fusili in 3 culori
100 g boabe porumb
200 g ciuperci
1/2 ardei rosu (kapia)
1 cutie cu ton bucati
100 g masline feliate
frunze de busuioc
1 lingura cu suc de lamaie
1 lingura cu varf maioneza
1 lingura smantana
1 ceapa verde
sare
piper
1 lingura ulei de masline
PREPARARE:
Fierbem pastele conform instructiunilor, le scurgem, turnsam o lingura de ulei de masline peste ele si le lasam sa raceasca. Adaugam ciupercile tocate si calite putin, ardeiul kapia tocat, maslinele, sosul facut prin amestecarea maionezei cu smantana si suc de lamaie, 2 frunze busuioc tocate, masline si boabele de porumb. Asezonam cu sare si piper, apoi amestecam pentru a se omogeniza compozitia.
La final adaugam tonul, decoram cu frunze de busuioc si bucatele de ceapa verde tocata, apoi servim.
Pofta buna!