contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Salata De Pastai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Constatam zilele trecute ca mi-au mai ramas cateva borcane cu pastai puse pe iarna. Tot m-am gandit ce sa fac cu ele. De ciorba m-am saturat, de pastai cu usturoi la fel...Pana cand "puricand" blogul Laurei Sava ( http://savalaura.blogspot.com/ ) am gasit o reteta faina de tot: Salata de fasole verde. Am pus-o in practica azi cat ai zice...pastai :P Cu multe multumiri Laurei!!!

Ingrediente
-un borcan de 800 cu pastai
-o ceapa micuta
-3 catei de usturoi
-2 morcovi
-4-5 fire de patrunjel proaspat
-maioneza
-sare si piper

Fierbeti pastaile daca aveti proaspete, daca folositi ca si mine puse la borcan puneti-le intr-o strecuratoare si lasati-le sa se scurga bine de zeama.
Morcovii i-am curatat si i-am dat pe razatoarea mare, ceapa am tocat-o cat am putut de marunt :P, usturoiul l-am pisat, iar patrunjelul l-am tocat la fel de marunt...mai marunt ca si ceapa. Am desavarsit o maioneza dintr-un ou, o lingurita de mustar, zeama de lamaie si vreo cateva linguri de ulei..Daca va place in general maioneza faceti mai multa, eu am facut mai putina.
Am amestecat pe urma toate ingredientele si am pus putina sare, dar putina si piper. Am amestecat si am servit rapid rapid. Tare buna a fost.


Pofta buna!



Articol recomandat de cebucatarim.blogspot.com