Salata De Naut,avocado Si Portocale Cu Pui In Crusta De Parmezan
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Salata este o explozie de vitamine,iar puiul cu parmezan, din revista Goood Food, este grozav!
Salata de naut,avocado si portocale:
Intr-un bol mare amestecam ,un avocado taiat in felii,o portocala taiata felii,doar pulpa,salata rucola si naut fiert si bine scurs.
Peste ele turnam un dressing minunat format din:zeama de portocala,1 lingura de ulei de masline ,putin otet,sare ,piper si fulgi de chilli..Amestecam foarte bine!
Puiul cu parmezan:
Se incinge cuptorul si se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu.
Se bat cu furculita doua albusuri cu sare si piper.
Se dau pe razatoarea mica 5-6 linguri de parmezan.
Trecem bucati de piept de pui, fara piele si os, prin albusurile batute ,apoi prin parmezanul ras si le dam la cuptor pentru 15 minute.
Serviti pieptul de pui cu salata minunata!
Pofta buna!