Salata De Naut
Sursa SALATA DE NAUT
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
240 g naut (o conserva)
4-5 frunze salata verde
1/2 legatura patrunjel verde
2 linguri de ulei de masline
1 catel usturoi zdrobit
sucul de la 1 lamaie
2 linguri parmezan ras + 1/2 lingura pentru decor
sare
piper
PREPARARE:
Amestecam intr-un castron boabele de naut, salata rupta (taiata) asa cum ne place, patrunjelul tocat, uleiul de masline, usturoiul zdrobit si sucul de lamaie. Condimentam cu sare si piper, in functie de gust, adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem castronul la frigider pentru 15-20 minute.
Servim salata rece, sau la temperatuta camerei, decorand-o cu parmezan ras si patrunjel.
Pofta buna!