Salata De Naut
articol scris de stamamadalinaandreea blog madalina-stama.net
Pentru 2 portii:1 cana naut(curatat si scurs de zeama), 1/4 de cana telina(tocata),1/4 de cana ardei rosu, gras(tocat), 1/4 de cana cu ceapa(tocata), 1/8 de lingurita cu sare, 1/8 de lingurita cu piper alb, 2 lingurite cu maioneza fara grasimi, cateva legume(pastai), amestecate.
Intr-un vas, adaugati nautul, varsati peste acesta telina, amestecati un pic, apoi adaugati ardeiul si mai amestecati un pic. Apoi ceapa, sarea, piperul si maioneza, dupa care mai amestecati.
Salata de naut se poate servi impreuna cu legume amestecate, verzi, cat mai verzi, de preferinta pastai.
O portie de salata de naut (doar salata, fara paine sau legume alaturi) are 206 calorii.
Filed under: Aperitiv Tagged: alimente alcaline, alimente bogate in calciu, alimente bogate in fier, alimente bogate in proteine, alimente bogate in zinc, alimente care contin fier, alimente care ingrasa, alimente care nu ingrasa, alimente sanatoase, calorii, calorii alimente, calorii fructe, calorii mamaliga, calorii miere, calorii negative, calorii paine, calorii pizza, calorii prune, calorii struguri, colon clean, colon cleanse, colon help, colon iritabil simptome, colon iritat, detox, detoxicolon, detoxifiant, detoxifiere, detoxifiere colon, detoxifierea colonului, detoxifierea ficatului, detoxifierea organismului, Hrana sanatoasa, hrana vie, legume bio, legume congelate, legume de toamna, legume emxicane, legume gratinate, legume la cuptor, legume la gratar, legume la tigaie, legume sote, mancare chinezeasca, mancare de cartofi, mancare de ciuperci, mancare de conopida, mancare de fasole, mancare de gutui, mancare de mazare, mancare de post, mancare de praz, mancare de vinete, naut, retete cu pui, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de slabit, retete prajituri, retete pui, salata de naut