Salata De Naut Cu Spanac,chorizo Si Masline
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Îmi plac cârnații chorizo cu aroma, gustul și textura lor inconfundabilă.Cei mai buni pe care i-am găsit eu aici, au fost cei de la Lidl, unde au și variantă iute și una obișnuită.Iar combinația lor cu năut și spanac este una câștigatoare.
INGREDIENTE:
-o conservă de năut scurs și clătit
-2 linguri ulei de măsline
-2 căței de usturoi feliați fîn
-40 g de măsline
-100 g cârnat chorizo sau alt cârnat afumat și picant
-2 mâini de spanac proaspăt
-sare, piper după gust
-mărar verde tocat
MOD DE PREPARARE:
1.Tăiați cârnatul cubulețe și frigeti-l intro tigaie antiaderentă, adăugați uleiul și usturoiul și căliți-l 30 de secunde până se infuzează uleiul cu aroma de usturoi.
2.Adăugați năutul, condimentați cu sare și piper după gust și lăsați pe foc mediu circa 2 minute, amestecând continuu.
3.Adăugați măslinele și spanacul, amestecați câteva secunde până ce spanacul se înmoaie și stingeți focul.
4.Serviți salata caldă presărată cu mărar verde tocat.
Poftă bună !