Salata De Naut Cu Ardei Kapia Copti(chickpea Salad With Roasted Pimiento)
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
daca tot am copt in toamna trecuta o multime de ardei kapia,fiecare vizita facuta dragei mele mame soldindu-se cu asemenea activitati:
acum incerc sa-i si folosesc in tot felul de combinatii,dar cu predilectie mie imi plac in salate,asa ca azi va prezint una din ele,una cu naut.
ingrediente:
400grame naut fiert,scurs bine de apa,
300grame ardei kapia copti,curatati de pielite,cotoare,seminte,taiati fisii,
1 ceapa rosie mare,taiata julien,
3 fire ceapa verde,tocata ,
1 legatura de patrunjel,tocata,
3 -4 linguri ulei de masline,
2 linguri otet alb,
sare,piper.
preparam un dressing mixind uleiul,otetul,sarea ,piperul.legumele le amestecam intr-un bol si le asezonam cu dressing-ul.eu le-am rasturant apoi pe un pat de salata verde ,asezonata simplu,doar cu otet si sare.lasam la rece cca o ora,apoi servim.
enjoy!