Salata De Mei Cu Legume Coapte Pe Gratar

articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Vine vara (mai chinuit un pic, dar vine ea) si e bine sa profitam cat mai mult si sa gatim in aer liber. Intr-una din dupa-amiezele cu soare, am pregatit pe grill-ul din curte aripioare picante si langa ele am incropit in viteza o delicioasa salata de mei.
Ingrediente
o cana de mei
cateva ciuperci Champignon
ceapa rosie
ardei rosu
1 zucchini
patrunjel verde
1 lingura ulei de masline
Meiul l-am fiert cu aproximativ doua cani de apa, pana a fost moale si pufos.
Pe grill, alaturi de carne, am pus bucatile de ardei, ceapa taiata rondele groase, la fel si zucchini si ciupercutele. Le-am lasat pana s-au copt bine si le-am amestecat cu meiul.
Am adaugat uleiul si patrunjelul verde si am potrivit la gust cu sare.
E o salata grozava pentru orice gratar, satioasa si diferita. In plus este o solutie perfecta pentru vegetarienii care va insotesc, o dovada ca gratarul nu este doar despre carne! :)
De pregatiti gratarul undeva la iarba verde, puteti fierbe meiul de acasa si sa il amestecati dupa ce ati copt legumele.
Pofta buna!