Salata De Macrou Afumat (batog)
articol scris de dana_mi16 blog midanablog.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- un macrou afumat, de aproxim 300g;
-2 cartofi potriviti;
- 1 ceapa rosie;
- maioneza;
- 8 masline negre;
- suc de lamaie;
- sare, piper;
- o felie de lamaie.
Cartofii se curata de coaja se taie in patru si se pun la fiert, cand sunt fierti se taie cubulete.
Pestele se curata de pielita se dezoseaza si se taie marunt.
Ceapa se taie marunt .
Pestele impreuna cu cartifii, ceapa, maioneza se amesteca, se pune putina zeama de lamaie, se condimenteaza si se pun in bol pentru salate, se orneaza cu masline si felia de lamaie.
Pofta buna!
- un macrou afumat, de aproxim 300g;
-2 cartofi potriviti;
- 1 ceapa rosie;
- maioneza;
- 8 masline negre;
- suc de lamaie;
- sare, piper;
- o felie de lamaie.
Cartofii se curata de coaja se taie in patru si se pun la fiert, cand sunt fierti se taie cubulete.
Pestele se curata de pielita se dezoseaza si se taie marunt.
Ceapa se taie marunt .
Pestele impreuna cu cartifii, ceapa, maioneza se amesteca, se pune putina zeama de lamaie, se condimenteaza si se pun in bol pentru salate, se orneaza cu masline si felia de lamaie.
Pofta buna!