Salata De Limba De Porc Cu Ciuperci
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ce treaba are iarna cu salata mea ? Habar nu am,dar am simtit nevoia sa va dezvalui gandul meu dintre nameti !:)
Ingrediente pentru o salata mare :
4-5 bucati de limba de porc
1 conserva de ciuperci feliate
3 castraveti acri
1/2 cana cu maioneza
200 g smanatana
marar
sare,piper si fulgi de ardei iute
Se fierbe limba de porc, foarte bine, in apa cu sare,foaie de dafin si cateva boabe de piper.
Scurgem apa si lasam limba sa se raceasca. Incepem sa curatam limba de perisori si pielite.
O taiem in cubulete mici.
Castraveti se taie si ei in cubulete mici .Se scurg.
Ciupercile se trec printr-un jet de apa.Se lasa sa se scurga bine.
Intr-un vas amestecam carnea,ciupercile,castravetii,adaugam maioneza cu smantana,mararul tocat si condimentam dupa gust.
O bunatate !:)
Pofta buna !