Salata De Fusilli Cu Rosii Uscate Si Branza Pecorino
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Din cauza caniculei, nu ne mai vine sa aprindem cuptorul sau aragazul pentru a gati. Asadar, ne delectam cu salate.
Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1)
- 300 gr fusilli
- 200 gr rosii uscate
- 100 gr branza pecorino
- frunze de busuioc (proaspete)
- 30 ml ulei de masline
- sare
Plan de lucru:
- punem fusilli in apa clocotita, in care am presarat in prealabil un praf de sare, si le lasam la fiert 10 minute. Scurgem bine pastele fierte.
-taiem in felii subtiri branza pecorino (poza 2) si taiem in bucati mai mici rosiile uscate (poza 3)
- amestecam intr-un bol pastele, branza pecorino, rosiile uscate si frunzele de busuioc. Stropim cu putin ulei de masline si presaram sare dupa gust (poza 4)
- pofta buna! (poza 5)
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A2. Salate