Salata De Fettuccine Verzi Cu Mozzarella, Parmezan Si Rosii Cherry
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Haplea ii admira pe italieni pentru arta lor gastronomica. Cele mai multe dintre mancarurile din Peninsula se pregatesc repede si sunt foarte gustoase si hranitoare.
Ce îţi trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 250 gr fettuccine verzi cu spanac si busuioc
- 100 gr mini mozzarella
- 100 gr parmezan (am folosit Parmigiano Reggiano)
- 100 gr rosii cherry
- 100 gr masline
- 30 ml ulei de masline
- sos pesto (optional)
Plan de lucru:
- punem fettuccinele in apa clocotita, in care am presarat in prealabil un praf de sare (poza 2)
- dupa ce timpul de fierbere a expirat, lasam pastele la scurs (poza 3) cat ne preparam ingredientele
- taiem rosiile si parmezanul (poza 4)
- stropim fettuccinele cu ulei de masline (poza 5), iar apoi adaugam toate ingredientele.
- pofta buna! (poza 6)
Timp de preparare: 20 de minute
Preţ: 6 lei/portie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A2. Salate, A3. Pasta&Pizza