Salata De Fasole Verde
Sursa Salata de fasole verde
articol scris de Ramona-Monica blog hypnosecakes.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 borcan de fasole verde (750-800 ml)
- 1 lingura smantana
- 2 lingurite iaurt
- 1 lingura maieoneza
- 4 catei de usturoi
- 1 vf de cutit de piper
- sare
- patrunjel
Mod de preparare:
Se scurge fasolea verde si se lasa pe servet absorbant pt a se absoarbi toata apa. Se poate folosi si fasole verde proaspata, dar in acest caz trebuie fiarta, scursa de apa si lasata la racit. Dupa ce fasolea a fost scursa se taie de marime potrivita, se poate taia fie marunt, fie putin mai mare, (eu o prefer mai mare), se adauga restul de ingrediente, inclusiv patrunjelul si se amesteca cu mare grija pentru a nu se zdrobi fasolea. Cantitatile de mai sus nu sunt stricte, se pot folosi in cantitati diferite in functie de gustul fiecaruia.
Se serveste la aperitiv.