Salată De Fasole Verde Cu Ciuperci şi Pastramă
articol scris de Retetegg blog retetegg.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O salata delicioasa rezultata dintr-o combinatie de moment: aveam in congelator niste fasole verde si ma gandeam ce sa fac cu ea, asa ca m-am decis repede la o salata.
Am folosit:
Am fiert fasolea in apa cu sare. Apoi am lasat-o sa se raceasca. Daca aveti fasole la borcan sau conserva totul decurge mai rapid:)
Am scurs bine fasolea si ciupercile. Pastrama am taiat-o marunt.
Am tocat marunt ceapa si mararul.
Maioneza o puteti prepara in casa (asa cum am facut eu) sau o puteti cumpara.
Am amestecat toate ingredientele intr-un bol mare.
Am servit cu ridichii proaspete.
Pofta buna!
Am folosit:
- 500 gr fasole verde congelata, 1 cutie de ciuperci taiate, 7-8 felii de pastrama de porc, 10 linguri de maioneza, 2 fire ceapa verde, cateva fire de marar, ridichi.
Am fiert fasolea in apa cu sare. Apoi am lasat-o sa se raceasca. Daca aveti fasole la borcan sau conserva totul decurge mai rapid:)
Am scurs bine fasolea si ciupercile. Pastrama am taiat-o marunt.
Am tocat marunt ceapa si mararul.
Maioneza o puteti prepara in casa (asa cum am facut eu) sau o puteti cumpara.
Am amestecat toate ingredientele intr-un bol mare.
Am servit cu ridichii proaspete.
Pofta buna!