Salata De Fasole Verde Cu Ceapa Rosie

articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu stiu cum va descurcati voi cu idei pentru micul-dejun, dar eu cel mai adesea ma cam impotmolesc si imi doresc ceva nou. Tocmai din dorinta de a mai schimba putin meniul de dimineata, am descoperit si aceasta reteta simpla si foarte gustoasa.
Ingrediente
400 gr de fasole verde
2 catei de usturoi
1 ceapa mica rosie
1-2 linguri patrunjel
2-3 linguri de maioneza
sare dupa gust
Fasolea verde am fiert-o la aburi sa pastreze cat mai multa aroma.
Am dat pe razatoarea fina (ca pentru mujdei) cateii de usturoi si am taiat ceapa in sferturi.
Dupa ce s-a fiert fasolea, am dat-o impreuna cu ceapa si patrunjelul prin robot pana s-a facut o pasta. Am amestecat in ea usturoiul si maioneza.
O puteti gusta si sa adaugati sare dupa cat simtiti ca mai este nevoie.
Puteti servi aceasta salata si ca aperitiv.
Ingrediente
400 gr de fasole verde
2 catei de usturoi
1 ceapa mica rosie
1-2 linguri patrunjel
2-3 linguri de maioneza
sare dupa gust
Fasolea verde am fiert-o la aburi sa pastreze cat mai multa aroma.
Am dat pe razatoarea fina (ca pentru mujdei) cateii de usturoi si am taiat ceapa in sferturi.
Dupa ce s-a fiert fasolea, am dat-o impreuna cu ceapa si patrunjelul prin robot pana s-a facut o pasta. Am amestecat in ea usturoiul si maioneza.
O puteti gusta si sa adaugati sare dupa cat simtiti ca mai este nevoie.
Puteti servi aceasta salata si ca aperitiv.