Salata De Fasole Uscata
articol scris de claudiu89 blog ebucatar.blogspot.com
Timp de preparare:
40 min (complexitate redusa)
Ingrediente:
maioneza de post sau cu ou
Eu cand pregatesc aceasta salata ,combin culorile boabelor de fasole(boabe albe,maro,pestrite)
morcov
telina
castraveciori murati
gogosari acri
ceapa uscata sau ceapa verde
usturoi
zeama de lamaie
sare,piper
Mod de preparare: Boabele de fasole fiind din mai multe soiuri se vor fierbe separat.Se fierb bine,dar sa ramana bobul intreg.Se limpezeste cu apa calda si se lasa sa se scurga bine.
Separat telina si morcovul se vor da pe razatoarea mica,castraveciorii,gogosarii taiati cubulete,ceapa taiata pestisori(puteti sa o frecati cu sare,spalata si stoarsa),usturoiul pisat si maioneza dupa gust.Se potriveste de sare,piper,zeama de lamaie si se amesteca cu boabele de fasole.Se serveste rece ca atare sau garnitura la preparate din carne.
Sursa:gustos.ro