Salata De Fasole Galbena (pastai) Si Maioneza
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Sa profitam de pastaile de fasole inca fragede. Reteta cu maioneza reprezinta un aperitiv inspirat.
Ce iti trebuie (poza 1)
- 500 gr pastai (fasole verde sau galbena)
- 2 oua (2 galbenusuri pt maioneza: unul crud, unul fiert)
- ulei pt maioneza
- o lingura mustar
- 3-4 catei de usturoi
- sare
Plan de lucru:
- curatam, spalam si punem la fiert pastaile pentru 30 minute. Le lasam la scurs. Intre timp pregatim maioneza (un galbenus crud, unul fiert, mustar, ulei), pisam usturoiul (poza 2). Tocam marunt fasolea (poza 3). Amestecam maioneza, usturoiul cu pastaile (poza 4). Putem presara si patrunjel.
- Pofta buna! (poza 5)
- Am servit salata de fasole cu felii de paine crocanta din faina integrala.
Timp de preparare: 50 de minute
Pret: 6 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A1. Aperitive, A2. Salate