SalatĂ De ConopidĂ Și Broccoli
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
O salată plină de vitamine.
Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
- 300 gr de broccoli
- 400 gr de conopidă
- 200 gr de smântână
- sare, piper, usturoi
Plan de lucru:
- se desfac broccoli și conopida în ”buchețele” mici (poza 2). Se pun la fiert în apă cu sare (poza 3). După ce dă în clocot, se mai țin pe foc între 8 și 10 minute (verificați dacă legumele au fiert)
- scurgem legumele și le punem într-o cratiță (poza 4). Le lăsăm să se răcească și le tocăm mărunt (poza 5)
- curățăm și pisăm usturoiul, iar apoi îl amestecăm cu smântâna (poza 6). Încorporăm legumele cu sosul de smântână.
- poftă bună! (poza 7)
Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 2,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: A2. Salate