Salata De Cirese
articol scris de stamamadalinaandreea blog madalina-stama.net
O salata vitaminizanta si delicioasa, binevenita pe timp de canicula atunci cand organismul are mare nevoie de vitamine, minerale si apa.
Salata nu prezinta un grad ridicat de complexitate.
Se prepara in relativ 20 de minute si se gateste doar din fructe proaspete.
Salata ajunge pentru 2 persoane.
Ingrediente: 2 nectarine, 2 piersici, 1/2 de banana si 1 mana de cirese.
Fructele se spala. Ciresele trebuie sa ai dinainte samburii scosi. Banana se stropeste cu suc de lamaie si se taie in cubulete mici. Nectarinele si piersicile se taie in felii, evitandu-se samburele, dupa care se taie in cubulete.
Fructele se amesteca, nectarinele cu piersicile si banana. Se presara ciresele si o lingurita cu miere se salcam sau tei, miere naturala. Se poate tine la frigider pentru efect racoritor maxim sau se poate servi numaidecat.
Pozele, textele si orice alt material de pe acest blog este protejat prin legea drepturilor de autor.
Filed under: Desert Tagged: antioxidanti, apa, Banana, canicula, cierse, fructe, Fruit and Vegetable, hidratare, lichide, miere de salcam, miere de tei, miere naturala, minerale, nectarine, nutritie sanatoasa, Olive oil, Organizations, People, piersici, Recreation, salata de cirese, salata de fructe, Soroptimist International, vara, vitamine, Women