Salată De Cartofi Cu Ceapă şi Usturoi
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500 gr cartofi, 3 cepe mici, 4-5 căţei de usturoi, 2 linguri de oţet, 5 linguri de ulei, mărar, măghiran, sare, piper.
Mod de preparare:
Într-o oală cu apă şi cu puţină sare
se pun la fiert cartofii, la foc potrivit, în coajă.
După ce s-au fiert, se lasă la răcit,
se curăţă şi
se taie cubuleţe.
Ceapa se curăţă, se spală şi se taie mărunt.
Într-o cratiţă se pun cartofii împreună cu ceapa,
usturoiul curăţat,
spălat şi pisat,
câte puţin mărar şi măghiran, oţetul, uleiul; se condimentează cu sare, piper după gust şi
se amestecă bine.
Se serveşte rece, ca atare sau, în afara postului, ca garnitură la friptură.
Poftă bună!