Salată De Câmp Cu Sfeclă Roşie

articol scris de bubulinmania.blogspo blog bubulinmania.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am încropit-o aşadar din următoarele ingrediente:


* două mâini pline de salată de câmp (150g)
* 1-2 sfecle roşii (sau o mână plină de rondele din conservă) tăiate în ştraifuri
* 2 castraveţi muraţi tăiaţi cubuleţe (opţionali)

Pentru sosul-dressing se amestecă:
* 2-3 linguri de iaurt
* 1 lingură oţet balsamic
* 1 lingură ulei de măsline
* 1 linguriţă de muştar
* 1 linguriţă rasă de zahăr
* sare, piper, verdeaţă (pătrunjel, mărar, arpagic verde)

Sosul se toarnă peste salată. Se serveşte fie ca atare, ca aperitiv, fie asortată la diverse feluri de mâncare.